fbpx

Academy of Excellence, är ett av Sveriges främsta tillväxtprogram för företag och individer som vill växa och utvecklas. Jag gick själv utbildningen år 2015 och det var en av mitt livs mest inspirerande och kraftfullt utvecklande utbildningar jag gått. De insikter och kunskaper jag där fått om entreprenörens utmaningar och vägen till framgång är ovärderliga. Jag var dessutom delägare i nästan två år men valde att sälja min del i september 2019 för att kunna fokusera helhjärtat på min mission, att hjälpa Sveriges småföretagare att leva sin dröm genom att bygga sina varumärken. Jag rekommenderar varmt alla att gå utbildningen om man vill utvecklas på riktigt.

Academy of Excellence vänder sig till dig som är entreprenör, chef eller företagsledare och med en hög ambition att växa både som individ och med din organisation eller företag. Vi tror att du har insett vikten av att ständigt utvecklas för att fortsätta hålla mästarklass i dagens konkurrenssituation.

Sedan starten år 2012 har mer än 1.000 entreprenörer, chefer och företagsledare har nu upplevt kraften i vår unika utbildning i mästarklass. Under åtta 4-timmars pass (ett pass/vecka) genomförs programmet med hög energi, inspiration och konkreta verktyg.

Erfarna föreläsare delar med sig av sina spetskompetenser och hjälper deltagarna att finna vägen till framgång. Lär av de bästa inom varje område. Undvik fällor och ta genvägar till framgång. Du får mer än 200 års samlad erfarenhet under 8 veckor! Det är en riktig boost i företagande.

Stämmer du in på ovanstående beskrivning? Då är du varmt välkommen att ansöka om en plats på tillväxtprogrammet. Academy of Excellence ger dig nycklarna till tillväxt och framgång. De är framtagna i samarbete med några av landets främsta superentreprenörer och företagsledare. Sveriges främsta experter och föreläsare hjälper dig att hitta de viktigaste insikterna och konkret kunskap inom de områden som är helt avgörande för tillväxt i ditt företag eller organisation.

Läs mer på Academy of Excellence hemsida.

 

Academy of Excellence Boost Club - affärsnätverket för dig som bestämt dig för att växa. På riktigt!

Bosst Club (hette tidigare Club Excellence) är ett affärsnätverk för dig som bestämt dig för att växa. På riktigt. Det är skapat främst för de som gått Academy of Excellence MEN det kommer vara öppet även för dig som verkligen är beredd att jobba med din egen utveckling. Och bidra till andras utveckling. Boost Club ger dig möjligheterna, mötena och energin. 10 gånger/år och en förmiddag per gång. Det tar tid att växa, det tar tid att bygga tillit, det tar tid att bygga relationer. Den tiden får du på Boost Club.

Du kan se Boost Club som en drivbänk, ett växthus och ett träningsläger där du får tid att utveckla dina drömmar och hjälp att ta tag i dina utmaningar och dina affärer.

Inspiration, boostövningar, affärsfokus, stöd, hjälp och ny kunskap utlovas varje gång. Din utvecklingsplan är central. Vi ska bygga en trygg miljö där vi har tid att hjälpa varandra att utvecklas både som företag och som människor. Det vinner alla på.

Läs mer om Boost Club här.

 

 

Powerteam, Boost Gurus, Superstars ...

Kärt barn har många namn. Vårt dreamteam av lärare, handledare och föreläsare hör till Sveriges mest framgångsrika entreprenörer inom sina områden. Det finns egentligen inga andra genvägar till att på kort tid lära sig och få så mycket kunskap som man får när man går på tillväxtprogrammet Academy of Excellence.

Du får som elev i realtid ta del av entreprenörens kamp och erfarenheter i hens väg mot framgång och tillväxt. Kunskapen kommer helt enkelt närmare ditt hjärta. Och inte nog med det, du får dela och diskutera med dina klasskamrater. De som också bestämt sig för att växa. Några av våra handledare syns på sidan här ovan.

Uppifrån och från vänster syns Thomas Ek, fd ägare och grundare av OBH Nordica. Till höger om honom står Therese Albrectson, en av grundarna till Academy of Excellence och i halsduk Magnus Helgesson, grundare av Harrys restauranger. Mi Ridell är skådespelare och lär ut kroppsspråk och presentationteknik. Svante Randlert var i många år strategiskt ansvarig för kompetensförsörjning på Academic Works och bredvid honom syns Teo Härén som föreläst om kreativitet i 20 år. David Stiernholm är Sveriges enda struktör och Mia Törnblom utvecklar självkänslan, självförtroendet och modet att leda sig själv till framgång. Thomas Lundqvist är säljexperten med fokus på lönsamheten. Läs mer om vårt erbjudande och experter, föreläsare och handledare här. Och numera kan vi även erbjuda Per Holknekt som en av våra experter.

Läs mer om våra föreläsare och experter här