fbpx

Academy of Excellence, är ett av Sveriges främsta tillväxtprogram för företag och individer som vill växa och utvecklas. Jag gick själv utbildningen år 2015 och det var en av mitt livs mest inspirerande och kraftfullt utvecklande utbildningar jag gått. De insikter och kunskaper jag där fått om entreprenörens utmaningar och vägen till framgång är ovärderliga. Jag var dessutom delägare i nästan två år men valde att sälja min del i september 2019 för att kunna fokusera helhjärtat på min mission, att hjälpa Sveriges småföretagare att leva sin dröm genom att bygga sina varumärken. Jag rekommenderar varmt alla att gå utbildningen om man vill utvecklas på riktigt.

Academy of Excellence vänder sig till dig som är entreprenör, chef eller företagsledare och med en hög ambition att växa både som individ och med din organisation eller företag. Vi tror att du har insett vikten av att ständigt utvecklas för att fortsätta hålla mästarklass i dagens konkurrenssituation.

Sedan starten år 2012 har mer än 1.000 entreprenörer, chefer och företagsledare har nu upplevt kraften i vår unika utbildning i mästarklass. Under åtta 4-timmars pass (ett pass/vecka) genomförs programmet med hög energi, inspiration och konkreta verktyg.

Erfarna föreläsare delar med sig av sina spetskompetenser och hjälper deltagarna att finna vägen till framgång. Lär av de bästa inom varje område. Undvik fällor och ta genvägar till framgång. Du får mer än 200 års samlad erfarenhet under 8 veckor! Det är en riktig boost i företagande.

Stämmer du in på ovanstående beskrivning? Då är du varmt välkommen att ansöka om en plats på tillväxtprogrammet. Academy of Excellence ger dig nycklarna till tillväxt och framgång. De är framtagna i samarbete med några av landets främsta superentreprenörer och företagsledare. Sveriges främsta experter och föreläsare hjälper dig att hitta de viktigaste insikterna och konkret kunskap inom de områden som är helt avgörande för tillväxt i ditt företag eller organisation.

Läs mer på Academy of Excellence hemsida.

 

Academy of Excellence Boost Club - affärsnätverket för dig som bestämt dig för att växa. På riktigt!

Bosst Club (hette tidigare Club Excellence) är ett affärsnätverk för dig som bestämt dig för att växa. På riktigt. Det är skapat främst för de som gått Academy of Excellence MEN det kommer vara öppet även för dig som verkligen är beredd att jobba med din egen utveckling. Och bidra till andras utveckling. Boost Club ger dig möjligheterna, mötena och energin. 10 gånger/år och en förmiddag per gång. Det tar tid att växa, det tar tid att bygga tillit, det tar tid att bygga relationer. Den tiden får du på Boost Club.

Du kan se Boost Club som en drivbänk, ett växthus och ett träningsläger där du får tid att utveckla dina drömmar och hjälp att ta tag i dina utmaningar och dina affärer.

Inspiration, boostövningar, affärsfokus, stöd, hjälp och ny kunskap utlovas varje gång. Din utvecklingsplan är central. Vi ska bygga en trygg miljö där vi har tid att hjälpa varandra att utvecklas både som företag och som människor. Det vinner alla på.

Läs mer om Boost Club här.

 

 

Powerteam, Boost Gurus, Superstars ...

Kärt barn har många namn. Vårt dreamteam av lärare, handledare och föreläsare hör till Sveriges mest framgångsrika entreprenörer inom sina områden. Det finns egentligen inga andra genvägar till att på kort tid lära sig och få så mycket kunskap som man får när man går på tillväxtprogrammet Academy of Excellence.

Du får som elev i realtid ta del av entreprenörens kamp och erfarenheter i hens väg mot framgång och tillväxt. Kunskapen kommer helt enkelt närmare ditt hjärta. Och inte nog med det, du får dela och diskutera med dina klasskamrater. De som också bestämt sig för att växa. Några av våra handledare syns på sidan här ovan.

Uppifrån och från vänster syns Thomas Ek, fd ägare och grundare av OBH Nordica. Till höger om honom står Therese Albrectson, en av grundarna till Academy of Excellence och i halsduk Magnus Helgesson, grundare av Harrys restauranger. Mi Ridell är skådespelare och lär ut kroppsspråk och presentationteknik. Svante Randlert var i många år strategiskt ansvarig för kompetensförsörjning på Academic Works och bredvid honom syns Teo Härén som föreläst om kreativitet i 20 år. David Stiernholm är Sveriges enda struktör och Mia Törnblom utvecklar självkänslan, självförtroendet och modet att leda sig själv till framgång. Thomas Lundqvist är säljexperten med fokus på lönsamheten. Läs mer om vårt erbjudande och experter, föreläsare och handledare här. Och numera kan vi även erbjuda Per Holknekt som en av våra experter.

Läs mer om våra föreläsare och experter här

 

 

Stolt på FacebookStolt på TwitterStolt på LinkedIn

Mina erbjudanden

Webbinarium-Frukostföreläsning "Varumärket &
Podcast som utvecklar kundrelationer".
onsdag 25/3 på K22
kl 8-9.30

Vill du lyssna/se digitalt?
Anmäl dig här.

Många företag är nyfikna och sugna på att starta en podcast. Men hur gör man? Var börjar man? Och vad kostar det?
 
1,8 miljoner svenskar lyssnar minst en gång i veckan, 5,2 miljoner lyssnar en gång i månaden. Ljud har plötsligt blivit det nya svarta. Tack vare smarttelefonen har vi tillgång till en enorm mängd musik, ljudböcker. Och poddar.

En unik sak med podcast är upplevelsen av närhet och mänsklighet. Men det innebär också fingertoppskänslighet från avsändaren. Det funkar inte att vara okänslig eller självupptagen i en podd – då stänger lyssnaren av. Hur gör man då? Ja, det korta svaret är att bjuda på något som är genuint intressant för lyssnarna. Hitta ett tema som intresserar lyssnarna. En podcast är med andra ord en mycket stark kanal att bygga varumärke i.

Tekniskt är det enklare och billigare att producera en podcast jämfört med videoproduktion. Men det är svårare än vad många tror att göra det.

Ola Ringdahl driver podcastkonsultbyrån Poddcoachen som hjälper företag att bli bättre producenter och beställare av poddar. Ola har en bakgrund som digital kommunikatör, speakerröst och f.d. radioproducent.

Välkommen onsdag 25/3 till det kostnadsfria frukostseminariet "Varumärket & Podcast som utvecklar kundrelationer". OBS! Det blir ett livewebbinarium.

Föreläsningen pågår mellan kl 8.30-9.30.

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

OBS! När du anmäler dig, skriv gärna ner frågor och undringar du vill ha svar på.

 

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Reklambyrån Stolt Kommunikation
utbildar, coachar
och utvecklar varumärken med Stoltmetoden

Vill du ha ständig hög-
konjunktur? Vill du dubbla din lönsamhet? Då ska du medvetet och uthålligt bygga ditt varumärke. Stoltmetoden hjälper dig att få ihop kultur, marknadsföring och försäljning. Metoden fungerar lika bra för en person som för en stor organisation. Det här kan du köpa av reklambyrån Stolt Kommunikation. (Sidan håller på att uppdateras. Mer fördjupning kommer)

Fyra steg för
hjälp till självhjälp -
utbildning/coaching


1. Inspirationsföreläsningar
för passion och förståelse
Insikten om att styrkan i varumärket är avgörande för att nå framgång i all verksamhet. Mina föreläsningar hjälper individer, företagare och organisationer att förstå nyttan av att tänka varumärke. Man får inspiration, kunskap och insikt. Pris från 9.900:-

2. Varumärkesanalys för insikt
Utan spaning ingen aning. Hur starkt är varumärket? Hur känt, stolt och efterfrågat är det? Fungerar ditt marknadsackord o.s.v? Stolt Varumärkesanalys
genomförs i olika omfattning beroende på behov och budget. Från 14.900:-

3. Varumärkesakuten - tre utbildningar för
ständig högkonjunktur

Varumärkesakuten är utbildningsplattformen hos reklambyrån Stolt Kommunikation. Du kan boka Varumärkesakuten Första Hjälpen, en halv dag eller en hel dag, Varumärkesakuten Silver eller tre halvdagar. Den kallas Varumärkesakuten Guld. Beroende på vad du väljer ingår olika mängd coaching. Genom föreläsningar och workshops får du kunskap, verktyg och struktur. Över 230 personer har hittills gått utbildningen och 92% är nöjda eller mycket nöjda. Från 4.900:-

4. Stolt Coaching - när du behöver stöd att gå från ord till handling
Att gå från ord till handling är för de flesta den största utmaningen. Trots en enorm potential fastnar många i vardagens alla måsten . Det vill jag råda bot på. Med utgångpunkt i Stoltmodellen bestämmer vi nuläge och spikar mål och vilka aktiviteter som ska genomföras till nästa uppföljningsmöte. Det går att köpa Stolt Coaching för 5, 10 eller 20 tillfällen per år. Pris från 9.900:-

 

Reklambyrån utvecklar ditt varumärke konkret med Stoltmetoden

På reklambyrån får du konkret och handfast hjälp med allt ifrån värdegrundsprocesser, strategi och handlingsplaner till produktion av all typ av reklam.

1. Stolt Kraftsamlings- och samsynsprocess fångar kultur och värderingar
Denna workshop skapar kraft, samsyn och en stabil och implementerad plattform inför utmaningen att bygga och leva sitt varumärke. Allas tankar och idéer dokumenteras. och blir synliga och användbara. Resultatet blir konkreta förslag kultur, mer- och kärnvärden som fungerar i praktiken. Det är en snabb, rolig,
spännande och dynamisk process. Och den behöver inte ta mer än en halv dag. Från 19.900:-

2. Varumärkesplattformen - grunden för kommunikationsstrategin
En varumärkesplattform är ett styrinstrument, en karta och en kompass för framtidens kommunikativa strategier och insatser. Där definieras målsättningar och där fastställs kärnvärden och mervärden, konkurrenter och målgrupper. En varumärkesplattform är ett levande dokument som ska uppdateras regelbundet så att det stöder organisationen i nuet. Från 19.900:-

3. Handlingsplan och kommunikationsstrategi för lönsamma relationer
Hur får vi ihop vår kultur, marknadsföring och försäljning? Var ska vi synas? Hur? När? Vilka ska vi prata med? Vilka kanaler ska vi välja? En konkret handlings- plan gör det nmöjligt att få ut sitt budskap och bygga hållbara relationer med omvärlden. Ditt marknads-
ackord behöver klinga starkt, attraktivt och länge. Hur låter din musik? Från 19.900:-

4. Stolt Trestegsraket
Innehåller de tre grundläggande stegen för byggandet av ett varumärke. Kraftsamlings- och samsynsprocessen + Varumärkesplattformen + Handlingsplanen/
kommunikationsstrategin. Med Trestegsraketen kommer du snabbare och tryggare mot målet. Offereras.

5. Koncept och kreativ plattform ger dig en innehållsmotor
Att formulera ett bärande kommunikationskoncept är avgörande om man vill nå ut med sitt budskap. Ett starkt koncept är ”evigt”, medianeutralt och unikt. Det fungerar och känns igen i alla kanaler, från personliga möten till sociala medier. Och allt däremellan. På ett bärande koncept kan man bygga starka idéer vilka är detsamma som lösningar anpassade för olika kanaler. En bra idé är överraskande och relevant. Offereras. Här syns några exempel på koncept genom åren som är grunden för de erfarenheter som finns på Stolt Kommunikation.

6. Löpande stöd och produktion
Reklambyrån Stolt Kommunikation hjälper kunder som vill växa och göra världen lite bättre. Med start i mål och strategi byggs en årsplan av aktiviteter där
marknads- och säljinsatser skapar ett flöde som ger resultat. Kanalerna kan vara hemsidor, presentationsmaterial, nyhetsbrev, sociala medier, annonser, events, filmer och allt som behövs för att bygga och leva
varumärket. Uthålligt och strukturerat. Offereras.